Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

2.10.2014

Liikkuroitua tokoa ... oma-aloitteisesti

Tänään oli isolla porukalla kimppatokot Kannelmäessä Trumpettikujan kentällä. Alkuun oli aikaa neuvoa alkeita uudelle tokosta kiinnostuneelle ja liikkuroida. Mukana oli Eva-Lotta & bc Hilla & sheltti Tinja, Veera & aussie tytöt Sara&Rinna, Josefina & tolleri Mauri, Tiina & aussie uros, Janelle & bc Bortsi.

Ruutin kanssa

Paikalla istuminen 2min: hyvin. Meitä kolme rivissä.
Paikalla makuu 4min: virittelystä meni maahan. Muuten ok. Pyysin sivulle asti.

Näytettiin pari rally-liikettä. Veera liikkuroi meille.

ruutu: (ruudussa läpinäkyvä alusta ja ruutu matkan poikki meni viistosti luoksetulo.) Ehti juuri varastaa merkillä käsky sanasta ja juuri samalla hetkellä ehdin aloittaa käskynkin. Vaan kehut ja uusiksi. Nyt odotin selkeän tauon omaan käskyyn. Liikkuri sai käskyttää pari kertaa käsky, kun meinasi nytkyä sivussa. Myös merkillä pari käsky sanaa ja nostin myös olkapäitä, kunnes ei nytkähtele.
Ruudussa oli hyvänä häiriönä ihan lähellä jalkkistelevat pikkupojat. Ruuti juoksi ruudun läpi, huusin pysähdys käskyn ja oli vapauttamassa itseään jalkkispallolle! Korjaus käskyllä ei korjannut vaan teki jotain muuta. Vein merkille ja sieltä uusiksi ruutu. Kehut. Sitten kokonaan uusi ruutu ja tästä vasta palkka. Kaikkea keksii, onneksi viime treeneissä sujui ekalla, muuten ei oo sujunut kuin toistojen jälkeen..

tunnari: Ruuti ei tällä kertaa osannut laskea kierroksia. Ja oli myös vähän taukoa tunnarin tekemisestä (viikko?). Ekalla kertaa napsi vääriä. Sitten keksi sivulla ollessa, että hän lähtee tunnareille "käsky" sanasta. Kolmannella kerralla vasta kuunteli mua. Kerran taas yritti tuoda väärän. Ja sitten tehtiin kaksi hyvää toistoa vielä. Aika suu auki meni tunnareille. Heti hajoaa, jos ei joka toinen kerta treenaa ja ruutu + tunnari yhdistelmä on tosi vaikea, aiemminkin todettu.

Gava sai vaan leikkiä alkuun. Tällä kertaa viereisellä skeittirampilla oli porukkaakin. Leikin lopetettua odotin että vilkaisee ramppeja, jes ja leikittiin. Koitin näin että positiivista tapahtui, kun katsoi niitä. Leikin lopussa ei enään jännittänyt ramppeja. Sitten, kun oltiin lähössä treeneistä tuli yksittäinen skeittaaja, Gava alkoi haukkua sitä, kehuin koska epävarmuutta. Kuitenkin jäi epäilemään skeittaajaa. Vähän syöttelin nameja ja sai moikata Rinnaa. Vähän jäi epäluuloiseksi, kun lähettiin kentältä. :/ Olis vaatinut taas leikkimistä uusiksi, sentään pystyy leikkiä ja silloin leikki myös hyvin.

Leikkimisen lisäksi ihan minijuttuja namilla. Gava sai myös kateellisena katsoa, kun monta koiraa teki ruutua eikä hän saanut tehdä.

Marialta saatu pentukuva Gavasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!