Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.7.2016

Agirodun rata epiksissä

TOKOA  

Ti aamuna treffattiin äitin ja Novan kanssa tokon ja hakuruudun merkeissä.
Gavan kanssa

Ruutu: ensin ehkä 15m ja itse lähempänä. Hyvin meni ja heitin lelun. Tehtiin leikatulla nurtsilla, joka oli näköjään helpompi. Sitten 20m lelulle.

Kaukot: läheltä 2-4m. Istumiset hyviä. Ekat maahanmenot sekoitti seisomiseen. Muuten hyviä, seisomisetkin. Tuli vähän liikaa testattua kaikkea.

Ruutin kanssa ruutua. Ensin eteenmenoa. Lelu jätetty nurtsille. Juoksi aika suoraan ja löysi lelun lähempää. Ruutuun Ruu meinasi mennä ensin sivusta ja haki sitten ihan etunurkan. Kelpuutin vain keskikohdan tai vähän sen takana. Lopuksi kaksi salaa jätetylle pallolle.

Novalle pallolle ruutua ja yksi näytettynä. Sekä makuuta ja katsekontaktia häirittynä. Makuussa pysyi. Sivulta nousi paristi. Mun kanssa saatiin parhaiten huomautus jos vilkaisi häiriöön ja lappasin palkkaa, kun katsoi muhun. Napakka "äp" tai "hei" tms toimi.

Vielä metsässä Novalle taskudamin piilotus ja kahdesti sen etsintä. Ekassa mietti tuoko damin. Toisessa meni tikkusuoraan ja heti tuomaan.


AGIEPIKSET AGIRODUN RATA JA HYPPYRATA

Ti illasta vielä Batin epiksiin, jotka sai suuren suosion. 


Mentiin kisaavien radalle, missä oli Agirodun rata. Vauhdikas rata. Gava oli aika fiiliksissä. Lähtö hieno, rimat pysyi ja kontaktit hyvin.
Kepeille tultiin putki + muuri. Gava haki oikein sisään, mutta valui 3 väliin. Samaa kävi joillekin muillekin. Pyöräytin mun ympäri ja nyt meni hyvin.

Hyppykuviossa sain sen hypyn ohi, kun keskityin menemään valssiin. Aiempi käännös taisi venähtää enkä niin lähettänyt. A:lla sanoin pysäytyksen. Ihan loppuun asti mentiin puhtaasti. Puomin jälkeen vahingossa leijeröin hypyn, pituudelle hyvin, mutta mun linja oli väärä vikalle hypylle nähden niin tuli ohi.

Tuloksista katsottuna tulikin agiradalta 10, aika 46,47s mutta se sisälsi niitä pyörityksiä 3kpl. 
Molemmat hypyn ohitukset mun piikkiin ja kepit Gavan.
Odoteltiin vielä useampi tunti hyppyrataa. 

Hyppyradalla oli muutamia vaikeampia kohtia. Alussa valssissa Gava jäi seläntaakse ja meni sieltä putkeen. Sain muuttaa ohjauksen takaaleikkaukseen, kun jäin huonoon kohtaan. Ohjaus onnistui kuitenkin niinkin. Kepeille vaikea umpikulma, minkä Gava haki hienosti! En ehtinyt hirveän lähellekään. En uskaltanut vedättää, joten takaaohjattavaksi jäi muuri ja putken 2 pääty. Ohjasinkin sen liian aikaisin putkeen, kun olisi pitänyt ottaa haltuun ja sitten vasta päästää. Eli hyl. Loppu radasta ei varmisteltu ja se meni hyvin. Eteenmeno suoralla ehtiminen ei tehnyt myös tiukkaa. Hieno Gava!

Ei tullut yhtään rimaa, kepit toisella kertaa hyvin, lähdöt hienot, kontaktit. Puomilla reagoi tosi herkästi mun stoppi käskyyn ja hidasti koko alasmenolle. Täytyy sanoa siis myöhemmin ja kiltimmin. Mun ohjauksessa vain hienosaatöä ja noita tiettyjä juttuja Gavan kanssa.Treenaa:
- kepeille suoraan kovasta vauhdista
- hyppykuvio ennen A:ta
- kepeillä vedätys tai persjättö
- takaaohjauksella muuri ja putken 2 pääty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!