Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

3.3.2018

Kenraalit ja actionkuvia

PE Saijan agilitytreenit Gavan kanssa 

Kenraalitreenit ennen su kisoja. Palkkasin ekalla puomin, kutsuin putken takaa nostaen käden ylös. Odotin, että lukitsee puomin ennen liikkeelle lähtöä. Palkkasin kontaktin. Otin sitten vielä juosten keppien puolelta, hyvin erotteli. Tein persjätön puomin edessä, nytkyi mutta pysyi.

Meidän murheenkryyni välistävedot tai tollaiset viistot hypyt. Sujui se 3-5 siihen asti, että Gava meni siivekettä heilauttaen hypyn 5 ja rima tippui. Halusin kokeilla 5 hyppyä in-in käskyllä, jätin laskeutumiskohtaan, Gava meni ihan liian tiukasti mutta pysyiköhän rima? Sitten 4-5 in-in käskyllä ja nyt kaatui siiveke kun yritti mennä liian tiukasti.

6-12: leijeröin hypyn. Takaaleikkauksella putkeen 7. Vastakäännöksellä 8 hyppy, ekassa lähdin liian myöhään ja okserin rimat alas. Seuraavissa sain lähteä aiemmin, Saija sanoi että lähde vaikka niin aikaisin että tulee ohi. Eihän se ollut mahdollista. :D Pääsin siis ajoissa liikkeelle. Kun kääntyi hyvin okserilta, linja oli hyvä kiertoon.
Viistohyppy 11 rima taas alas. Tossa pätkässä tuntui, että ainakin yksi rima tuli alas. Saisin olla tiukempikin noiden rimojen kanssa, meinasin osan palkatakin kunnes tajusin lelun ollessa suussa. Voisin keskeyttää suoraan, koska kohta on yksi ongelma lisää, yksikin rima on liikaa.. Nyt oli rimat 55 ja 60cm, ainakin osa 60cm tuli alas.Keinu hyvä, täysiä loppuun. Tuli itselle jo hätä tuleeko lentokeinun.
Kepeille kaahaili liian lujaa, yritti 2-3 välin aidan viereisen verkon läpi mennä, ei päässyt ja rytmi meni sekaisin. Tokassa keskittyi ja hyvin. Tässä voisi miettiä esim "Gava, kepit" missä Gavan pitäisi jarruttaa, vilkaista mua ja sitten mennä pujotteluun. Että saisin jarrutettua sitä ennen keppejä. Sellainen pitäisi saada haltuun.

16-17: kepeiltä suoraan ja oiskohan mennyt hypyn väärältä puolen? Erikseen ja nyt onnistui takaakierto valssissa.

18-20: 19 hypyn takana oli ansaputki. Joten siihen päällejuoksu persjättö. Eka sujui mutta rima tuli röhkeästi alas. Sitten taas unohdin vastakkaisen käden eikä tullut hypylle, haki hyppyä 5. Oisko kolmannella sujunut. A oli hyvä. Takaakierto ja hyppy 22.Gava aloitti myös juoksut eilen, nyt tuli väliä 7kk.

Ruutista action kuvia Claudion opeilla :) Maaliskuun kuvia tulee tänne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!