Bordercollie
BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

18.3.2018

Kepit täydellisesti ja käsityöt

Pe tehtiin lenkillä keppitreeni vol 2.
Ja kaikki oikein! Video jalustalla ja siinä näkyy kaikki toistot.

Kovalla vauhdilla kahdesta eri kulmasta oikein. Myös vedätyksellä. Valssi edessä ok. Päällejuoksu edessä ok.Koiratanssi/toko: 
Edessä seuraus, missä itse kuljen kylkiedellä. Käsky "foot" ja tehty niin että tulee vasen jalka eteen. Käsikosketus tai nami kädessä.

Oikean puolen seuraus: käsikosketuksella hyvä. Kättä häivytettävä. Lenkillä tarjonnut kohtaa ilman apujakin. 

Peruutus: ensin suoraan 2-4m. Sitten erikseen käännöksiä peruuttaen. Askel taakse ja tein käännöksen. Vasempaan kohti koiraa vaikeampi ettei kääntynyt liikaa. Suoralla meinasi välillä peruuttaa liian kauas. 

Kaukot: istu seiso ok. I-s-m taas liikkui. Yksittäisestä siirrosta maahan ok. Läheltä sujui. Mutta 13m matkalta liikkui 10cm.Ruuti on seurannut lenkillä koirien ohitukset ja tarjonnut sitä muutenkin. Ja teki kaukoja pihassa.

Kovien pakkasten loppupuolella ostin Vinha tossut. Pysyivätkin ekaa kertaa jalassa muihin tossuihin verrattuna. Hiekoistushiekka vaan likasi jo pohjat, vähän aran värin valitsin. 32e/4kpl tuntui kalliilta, mutta jos pysyvät jalassa eivätkä huku ihan hintansa väärtti vs tossut jotka tippuu tai joilla ei tee mitään, kun eivät pysy jalassa.
 Käsitöinä uudet pöksyt kahdella tarralla ja häntä aukolla. Ja Nalle Puh tyylinen villakangastakki. :D


Novalle
Ruutille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!