Bordercollie
BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

30.4.2018

Ilmaisutreenit 50m matkalta

Maanantaina treffattiin hakuporukan kanssa ja tehtiin kahdella liikkuvalla maalimiehellä ilmaisua. Gavan palkkana makkararasiat. 

Irtorullat, matkaa kasvatettiin ja toistoja suunniteltu 6kpl. Nurtseilla. Toinen maalimies kyykyssä, rulla jalkojen lähellä, selkä keskilinjalle. Toinen kylkimakuulla ja rulla jalkojen lähellä.

1. pisto: ensin 15m. Hyvin bongasi rullan makaavalta (palkat oli maalimiehen alla). Toi sen sivulle ja näytölle. Liutin hihnan perään.

2. pisto: löysi hyvin rullan ja toi sen. Matkaa 30m?

3. pisto: Makaava maalimies ehkä 40m. Tämäkin oli hyvä, hihna vähän vetäisi kun tallasin sitä tms mutta jatkoi maalimiehelle.

4. pisto: istuva maalimies ja ehkä nyt lähempänä 50m. Tässä taisi vilkaista rullaa tuodessaan maalimiestä. Tiputti letkurullan sivulletullessa, taisin kytkeä ensin hihnaa. Laitoin hihnan ja sanoin näytä, en vaatinut ottaa maasta.

5. pisto: maalimies makuulla, matkaa oli taas. Tämä hyvä!

6. pisto: tässäkin matkaa oli, nyt yritti antaa rullaa maalimiehen suuhun ja sitten meni makuulle. Huusin tuo ja sitten lähti tuomaan. Vilkuili vielä taakse juostessaan. Näytölle lähtiessä meinasi jäädä syömään hanhen kakkaa, jota oli kohdassa hirveästi. Juoksin maalimiehelle päin tai toistin näytä ja jatkoi matkaa. En tiedä oliko tällä maalimiehellä namikulho jossain näkyvissä tai näkyi vähän taskusta tai sylistä tms..

7. pisto: otettiin vielä yksi ihan helppo läheltä n. 10m. Tämä oli hyvä ja ei ongelmaa.

2016
Ei tarvinnut apuja maalimiehiltä näytölle. En palkannut tai yleensäkään mun päädyssä, ehkä jostakin hyvästä voisi? Toki voi olla, että menee näissäkin perille että rulla pitää tuoda mulle ennen palkkaa maalimieheltä. Ja hyvä, että näitä tulee esille "kenttätreeneissä". Näissä oli selkeästi vaikeampaa ainakin pitkällä matkalla rullan pito sivulla vs kun kotona tehtiin niin, että laitoin hihnan ja sitten otin rullan. Nyt helpotin niin, että toisinpäin.

Gava siitä hankala, ettei siitä näy oikein milloin väsyy. Kun tekee muutenkin niin rauhallisesti. Vire on ilmaisutreeneissä aika eri kuin metsässä. Metsässä ollut ehkä enemmän helppoa ja nostattavaa, äänet, haamut yms. Pelkät pistot näissä hyvää treeniä, kun ei tule apuja. Niissä saisi olla vielä itsevarmempi ennen vaikeutusta.
Täytyy myös taas kertailla hakukirjasta ohjeita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!