Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.4.2013

Kusetuksen makua? Ärrä x 2

Tänään oli taas aktiivinen päivä, kahdet treenit päivään. Ensin tokoiltiin Kannelmäessä Shantin ja aussie tyttöjen kanssa eri kentällä kuin aiemmin, Rasmuskin tuli mukaan. Illalla käytiin Ruutin kanssa hallilla vähän agiliitelemässä.

TOKO @ Kannelmäki

koirat teki vähän vuorotellen

Ruuti

tarjoaminen: kävelin aina jonnekin toiseen suuntaan kuin Ruuti ja kun tarjosi kontaktia palkka, välillä heitin palkan maahan niin pääsin koirasta eroon, ei Ruuti nyt hirveän äkkiä seurannut tiiviisti. Pysähdyksestä, että tarjoaisi sivulle tuloa.

ohjattu: käskytettynä, vau merkki oli hieno ja nopea. Meinasi hakea keskimmäisen, stoppasin ja haki oikean vasemman. Toisto oikein ja viivyttelin merkin stopin jälkeistä käskyä.

Kisamainen: Lyhyt luoksetulo suorana, liik istuminen ja seurauksen alku tai/ja pelkkä sivulletulo ja palkka.

Seuraus: Shanti käskytti, otin ennen pari tarjoamista. Ja vau kun Ruuti seuras upeasti!! Kyllä se osaa jos tahtoo! Kertaakaan ei herpaantunut, ei äännellyt ja oikea vire. Piru vie kun ois aina tollainen. Sen se kyllä todisti, että naruttaa mua helposti ja Ruutille käy tarjoaminen. Ei sitä kauheasti motivoi, jos huomauttaa virheestä, ja jatkaa, mutta jos ei huomauta ja palkkaa kun se tarjoaa itse muutosta..

Tunnari: Tein itse, Dracu teki merkkiä vieressä. Hyvin haki oman. Tunnarilaskuri 93-1=92

Ruuti on ärsyttävä silloin kun haukkuu kun Rasmus tekee. Mutta ovela se on myös kun selän kääntää, se hiippailee ja kun katsoo siihen niin äkkiä sujahtaa maihin. :D


Rasmus
Rampe oli hulluna Dracuun, jolla oli juoksut, lenkki meni vinkuessa. Alkuun sain kentällä huomauttaa, että maata ei nuuskita. Kun piti, töitä tehdä niin ei ollut haahuilusta mitään ongelmaa tai ei nuuski.

seuraus: vähän edistystä, tehtiin käännöksiä ja pysähdyksiä, hups taas unohtu sivuaskeleet ja muut

merkki ja ruutu: tein lumesta merkin, Ras vaihtoi raville noin metriä ennen merkkiä. Tehtiin namille kutsumista merkille ja niin, että sen takana oli nami. kosketusalustaakin voisi koittaa. Yllätyin kun Ras haki niin hienosti ruudun! se on ollut aina vähän hankalaa. Tehtiin toisto merkiltä toiselta suunnalta.

ohjattu: näytin taas liian "liioitellusti" vasemman ja Ras lähti juoksemaan vähän kohden vasemmalle. Kun näytin oikein, niin meni oikein. Merkki oli vähän epävarma.

metsku: vähän ällöttävää, mutta toi noston jälkeen hyvin.

tunnari: pitkän taon jälkeen, Ras nuuski kaikki läpi ja toi toisella kertaa nuuskittuaan oman.

_________________

AGILITY @ Malmi

Meinasi taas jo niin väsyttää ja empähän muistanut ottaa remmiäkään, kun jätin sen epänormaaliin paikkaan porukoille. No tokopanta kaulaan ja nameja mukaan lenkille, onneks oli hiljaista.

lähtö: seisomasta ja istumasta, pysyi kivasti. Enää ei niin ongelmaa tuolla hallilla. Sivulle tuloja treenattiin ihan lopussa, jos ei ekalla käskyllä mennyt, kävelin pois ja tulin sitten uusiksi. Jos kerralla meni oikein niin sitten sai palkan.

kontaktit: jee edellinen ryhmä oli raahannut pikku puolelle puomin ja keinun. Puomille harjoiteltiin, suoraa kontaktia jos olen pari metriä sivussa. Näistä tuli hyviä, Jes sanasta meinaa vaan lähteä. Tehtiin myös sellaista, että jään paljon taakse. Keinulle koske-sanalla ilman stoppia (vahingossa) ja touch pysäytyksellä, siinäkin vähän viistoon menin. Enemmän vois vielä harjoitella vedättämistä. Puomilla kerran lelu lenti, hidastaa ja niin, että nameja ja ne joihin yltää saa syödä, muihin sitten vapaa- luvalla.

putkijarru: Sitä tuli suorasta putkesta, ihan ok. Vaikee ois jos itse ois kovassa vauhdissa.

2 by 2 kepit: tehtiin kahdella parilla, kun bongasin, pidin ne erillään, että mahtuu melkein suoraan juosta. Kaikki eri kulmat, mitä esteiltä sai. Vaikeatkin onnistu. Vaikein avo ja terävässä kulmassa on kyllä vasta kun keppejä on enemmän.

muuri: kerran alussa lenti palikat. Tehtiin käännöksiä ja yksi takaakierto. Muut hyviä. Muuten treenailtiinkin mini rimoilla, mitä edellinenkin oli käyttänyt.

Treenaa:
Toko
Ras: ohjattu + ruutu, tunnari kertausta
Ruu: tarjoaminen, kisamainen, perusasennot

Agi
- enemmän keppejä
- keinu vedätys
- muuri käännöksiä, välillä (vähän sellaista on opetettu)

Sain Ruutille koepaikan tokoon Helsinkiin 5.5 Harri Laisille. Rasmuksenkin kanssa voisin, mennä jos jonnekin mahtuu. Nopeasti liikkeet on kunnossa, ainiin kun vielä paikka makuita/istumista kertaa. Hallilla se viimeksi vain huvin vuoksi Ruutiin keskittyen treenasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!