Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

23.4.2014

Klaukkalan tolleritokoissa

Ei ollut illaksi mitään tekemistä niin bongasin tollerien tokot, joihin oli muutkin rodut tervetulleita ja sinne siis. "2,5" tolleria kun yksi seropi, 3 bortsua (sis Ruuti) ja pumi. Ajattelisi, että on tosi pitkä matka, mutta kyllä sen 30min voi joskus tuhlata. Nyt kuin vertailin niin Kilosta on sama matka ajaa Hakunilaan tai Klaukkalaan tai Kirkkonummelle.
Paikan löytämistä vähän vaikeutti, kun kännykkä päätti ettei Google Maps sovellus anna reittiohjeita. Onneksi olin sattumalta kotona katsellut missä paikka ja pistänyt mieleen Klaukkalan kirkon "jonka taka-alueilla" oli koulu. Ja katsoin silloin ramppinumeronkin. Pitää tapella sen kanssa myöhemmin..

Paikalla istuminen: Ruuti oli alkanut heti alettua nuolemaan vehkeitään ja mennyt maahan. Murr. Lopun aikaa istui ja kävin väliajalla palkkaamassa.

Seuraus: vähän piippailua ja vire korkeampi. Uusi paikka ja koirat nostattaa sekä liikkuri. Yhdessä perusasennossa huomautus kontaktista. Verkkoaitaa kohti seuratessa, alkoi ennakoimaan käännöstä ja hidasti. Yhden perusasennon luki käännökseksi ja venkuili sivulla pysähtyessä.

Hyppynouto: vähän hypyn korkeus ja malli jännitti. Hyppy oli sen näköinen. Oli tosi hiljainen, joku henkäisy vaan. Mietin kuuluiko mini inahdus, muttei liikkuri kuullut mitään. (Hyvä minä, keskityin ihan kyttäämään ääntääkö)

Ohjattu: Ekalla kertaa tuli merkille lähdön jälkeen ääni. Huusin heti pois. Tulkitsi sen virheenä ja seuraavalla kerralla meinas mennä ruutuun. Kolmas ok ja uskoi oikean suunnan. Vauhtina palautus. Mietin, että pitäisi joskus testata stoppia kun juoksee vaikka omalle ja palkka siitä. Merkit oli ihan hyviä ja teki vauhdilla.

itsenäisesti

Repe
Ruutu: päätin, ettei sinnepäin ruudusta tule palkkaa. Ekalla merkki ok. Pysähtyi juuri ennen ruudun nauhaa pyörimään. Kutsuin heti pois ja laitoin takaisin merkille. Siinä meinasi eka mennä vinoon ja sitten korjasi suoraksi, josta kehut. Vähän etäisyyttä ja ruutuun lähetys, taas etureunaan ja sieltä pyörähteli taakse. Siitä kehut. Kolmas oli sitten nappi ruutu, josta palkka. Juoksi heti taakse ja pysähtyi kun huusin. En muistanut laittaa alustaa ruutuun, mutta näinkin sain palkattua vasta täydellisen.

kaukot: olipa rumia ja läheltä. Liikaa vauhtia. Hinkkasin seisomasta maahanmenoa, kun meinasi taas siinäkin liikkua.

Treenaa
- seuraus kohti aitaa
- ohjattu, pysähtys ennen kapuloita
- ruutu, vain heti oikeasta palkkaa

Humppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!