Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

1.10.2014

Pientä jälkimotivaatiota hetkellisesti ja muutakin

Aamupäivästä metsälenkille ja päätin siinä samassa sitten ahkeroitua tehden jäljet. Molemmat teki pannat kaulassa, kun en varautunut jälkikamppein.

Ruutin jälki: 5 keppiä, löysi 3 ekaa. Vanheni 30min. Nelosen yli kaahotti ja vikan käskin etsimään moneen kertaan, niiden luona enemmän kasvillisuutta. Jälki oli kaaren muodossa ja suhteellisen lyhyt, välillä pientä käännöstä. Jäljellä kuin höyryveturi! Paremmin pysyy kuitenkin jäljen päällä kuin nuorempana.

Gavan jälki nro 7: Pituus 45 askelta, vanheni 1h. Muodoltaan kaartuva ruohikkoa, mustikan varpuja ja kallion peittävää sammalta, pari jyrkempää nousua. Gava jäljesti paljon maltillisemmin kuin eilen. Tein pääosin jäljen laittamalla nameja joka toinen askel, hyvin meni niinkin. Kuitenkin sinne jää nameja syömättä. Kahdessa kohtaa alle metrin alueen pyörähdys, kun tarkasteli mihin jatkuu. Lopussa syötiin makuulta loppunamit.

Lisäksi KUVIA metsäreissusta, piti odottaa kauemmas että uskalti päästää irti ja takaisin päin tullessa Ruutilla hirveä hoppu, koska jälki.

"Oli pakko nuuskasta!"

 
 
 
Viikkoa vaille 7kk (27vk)


o O o O o O o

Tokotreenit Puolarmetsässä. Tokoiltiin samaan aikaan Shantin kanssa ennen Dracun pentujen treenejä. KUVAT

Ruutin kanssa
seuraus: vähän sivuaskelia ja tavallista kävelyä
zeta: 2x seiso. Hyvin.
ruutu: merkki nopea. ruudussa vähän "mun" laidassa. Käskin korjaamaan ja huomasi alustan. Vielä toisto, josta palkka.

Gavan kanssa
Dracu teki samaan aikaan merkkiä, kaikki juokseminen olis tosi hauskaa tuijottaa!
Tehtiin tosi helppoa seurauspätkää ja hetsasin niissä väleissä. Ja jos ei ollut kuulolla kosketin kädellä. Seuraus olikin melkein parempaa näin. Palkaksi namia ja välillä leikkiä. Seuratessa ei vilkuillut vaan ennen sivulletuloa "ilman hommia".

Käytiin tekemässä myös ruutua. Eka kerta niin, että Gava odotti n. 2m päässä ja vein lelun. Hienosti odotti lupaa! Valokuvatessakin huomaa, kun alkaa löytyä pennusta malttiakin odottaa paikallaan (jota en oo myös vaatinut tai erityisesti kouluttanut). Sitten läpinäkyvälle alustalle koskettamista. Kutsuin aina kauemmas (2-4m ruutunauhasta), pysähtyi seisaalleen ja siitä käsimerkki + "ruutuun". Hienosti meni ja muisti eilisen treenin. Taas tasatassu läimäisy alustalle. Palkan vien aina alustalle. Vielä ei osaa jäädä alustalle. Ruutin ja Rasmus oppi jäämään sen päälle vaikkei se aina kuulu kosketusalustan perus kriteereihin.

Ruuti pääsi tekemään osaa rally-toko radasta, kun sitä tehtiin pentutokojen vikalla kerralla. Seurasi tänään nätimmin ja enemmän maltilla. Palkkailin välillä. Kyltillä askel oikealle, ehti istahtaa ekalla kertaa ennen kuin sain tehtyä askeleen. Eteentulon kanssa, myös kerran sekoiltiin. Muut ok.

270 astetta oikeaan by Piki (Batman)
360 astetta oikeaan by Jedi (Shrek)
Istu, maahan by Jedi. Viivi siskosta ei tullut rally-kuvaa.
Askartelin, muuten noi rally-tokon numerolaput normaalia ohuemmasta muovisesta leikkuulaudasta, leikkasin neliöihin ja vedenpitävällä tussilla kirjaimet. Painaakin sen verran, ettei tuuli nappaa kiinni.

Gava sai leikkiä lempipentujensa kanssa lopuksi. Lopussa lämpötila oli vain + 6 astetta, hyrr!!

Mustavalkoinen aussie on siistein ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!