Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

7.1.2016

Niinun agilityt ym muuta pientä

Niinun agilityssa käytiin keskiviikkona. Gavalla oli 3vk taukoa ja hirveä sinkoilemaan joka paikkaan mihin ei tarkoitus. Toki on myös tokotaukoa ja lyhyempiä lenkkejä. 

Pakkasta oli -22 ja käytiin Gavan kanssa lähitiellä kahteen suuntaan vuorotellen hölkkäämässö ja kävelemässä. Sisällä leikkimistä, vähän noutoa, peruutusta ja pyörimisiä. Loppujäähkää aloiteltiin sisällä kävelyttämällä. Ennen radalle menoa kaksi lähtöä johti kenttää. Ekassa nytkähti. Toisessa ei liikkunut. 

Oli myös ansaesteitä radalla ja itse olin myöhässä useassa kohtaa. Videolta näkee miten sujui :D


Miinukset:
- rimoja muutamia, kun hätiköi mun perään tai huono ponnistuskohta. Pitää alkaa keskeyttämään rataa jos noita tulee huolimattomuutta. 
- ansaesteet, ei meinannut kääntyä, käännöksestä palkkaa
- kielsi yhden ennakoidun valssin ennen puomia
- valssikohdassa valui seläntaakse, oma ajoitus!
- ylösmeno virheet huomasin vasta videolta

Plussaa: 
+ puomin alastulo nopea
+ irtoaminen 
+ hyvä lähtö


Viime sunnuntailta muutamia kuvia, kun käytiin Mian&Maicon&Kion kanssa lenkillä.
Lenkin jälkeen pientä treeniä parkkiksilla.


Gavalle tehtiin rullatreeniä kolmiomalliin letkulla. Jäi ihmettelemään taas maalimiehen luo ja apuna otettiin vain mun peruuttaminen. Maalimiehelle taas lähti paremmin näytölle, mutten tossa pakkasessa ottanut hihnaa ja valjaita mukaan.. Vähän luulen, että Gavalle koirana pitää pilkkoa toi pienempiin osiin, Ruutille varmaan kävisi tehdä kaikki putkeen.
Gavan kanssa tehtiin sellaista, missä otti vain rullan maalimieheltä ja itse oli 2-3m päässä ja toi siihen mun sivulle rullan ja heti leikkimään (itse palkkasin). Näitä muutamia ja välillä mietti hetken rulla suussa mitä pitikään tehdä.

Ruuti teki vähän kaukoja ja oikean puolen seuruuta. Siinä puolenvaihtoja, täyskäännöksiä ja eteentuloa.

Rasmus tuli meille kahdeksi yöksi hoitoon :) Tässä muuten ennen joulua pieni video otettu porukoiden pihassa, kun muuta 12v videota ei löydy.
Pakkasvaatetusta

Ruutin vanha BOT
Uusi BOT (52cm) niskassa ainakin parempi säätövara. Vanha onkin jo siltä ajalta, kun Ruuti oli 1v eli 6-7 vuotta vanha. On noi kallistunut 15-20e tuossa ajassa, hööksiltä 75e. Maksaa itsensä takaisin kyllä. 

Ällöttävät tossut - ei voi liikkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!