Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

4.12.2015

Gava osteopaatilla Hehkussa

Käytiin Gavan kanssa torstaina osteopaatilla Hehkussa eli Carita Reijosen  huollettavana. Viime kerrasta oli taas hurahtanut aikaa. 

Jumia löytyi edestä lapojen kiinnikkeiden kohdalta. (Itse kärsin varmaan samasta jumista :D) Saatiin läksyksi tehdä venytystä noihin niin, että Gava istuu ja kurottautuu noin 45 asteen kulmassa eteenpäin. Jotkut koirat venyttää noikin, kuten Rasmus istuen ja venytellen kaulan, mutta Gava tekee vain jaloille venytykset.

Voin myös silittää lapojen takaa rauhallisesti ja käsi vähän kaarevana eikä liian kovaa painaen. Esim sohvalla makoillessa. 

Gavan oli hankala pysyä suorana hoidettaessa. Istuessa olisi pusutellut mielelllään Caritaa kääntäen pään tai ollut nenä kohti kattoa. Pitelin päästä, että ranka olisi suorana. Jos vapautti liikkui kuin mato maata pitkin kiemurrellen siellä. Tai sitten piti miettiä miten istuessa pääsisi kaikkein lähemmäksi syliin. :D 

Ruuti oli myös mukana ja Ruuti löysi taas zen mielentilansa ja oli itse rauhallisuus. Sai Ruutikin rapsutuksia ja antoi pusuja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!