Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutaja
ja TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

14.5.2016

Gavan eleganttia charmiako

Piipahdettiin Tuusulan näyttelyssä taas tänäkin vuonna Gavan kanssa. Tuomari oli cyproslainen (Kelveri Philippou Sonia) ja oli sinne moni muukin tullut kokeilemaan onneaan. Epäonnisesti kyllä, kun tuomarin kanta oli se, ettei lyhytkarvaiset ole "not for the breed".

Jatketaan H:n metsästystä! Viime vuonnakin valittiin ne väärät näyttelyt, kun samantyyppisiä työlinjaisia sai muutamassa eri näyttelyssä taas h:ta.. ja ne samat tuomarit ei ole tänä vuonna tulossa. Gavaa kummastutti näyttelykehälle kävellessä mammutin kokoiset koirat joka puolella, kun tultiin leonbergejen ja joidenkin molossikoirien läpi. :D Selkeästi ihan eri juttu näyttelyssä missä on vaikka mitä koiria kuin toko tai agilitykentällä.

Gava esiintyi ihan kivasti. Seisoi hyvin, antoi tuomarin käsitellä mitä se pikaisesti siihen koski. Yksin juostessa sain itse juosta tosi kovaa ja Gava ravasi hienosti. Kuvia tai videoita ei vain saatu. Oikeastaan oli selvää mikä tulee tulokseksi, kun kaksi ensimmäistä lyhytkarvaista sai ne T:t.

Arvostelu:
3 years old. (kuuli iän väärin) working type. Elegant head with bricked ears. Elegant body, good topline. Needs to more more typical to breed. AVO T.

Lisää kuvia bc-kehän laidalta uroksista


Söpöys pisteitä ei jaettu <3


2 kommenttia:

  1. Outo arvostelu. :D Voi olla kielimuurikin, mutta tuo alkaa niin positiivisesti eli selvästi Gavakin oli hänen mielestään edes joiltain osin varsin nätti rotuisekseen. :D Ugh, no enpä ymmärrä tätä harrastusta kauheasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuomari oli aika jännä. Jokaisella koiralla kirjoitti positiivisesti ja vika lause sitten oli vain, ettei ole rodunomainen. Maicolle tuli kaikkea erinomainen ja erittäin hyvä jne.. Tuomarit ei varmaan tajua, että Suomessa työlinjaisten on pakko hakea H valion arvoon. Kaikissa maissa ei tarvitse käydä näyttelyissä varsinkaan jos koira on vain lampailla käytössä eikä kilpaile. Nyt on syksylle katsottuna taas yksi näyttely. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!